NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Buiten bubbelbad een opkomende trend in de tuin

De tuin of andere buitenruimte zoals een (dak)terras of wordt steeds meer een verlengstuk van het huis. Het buitenleven is populairder dan ooit. Steeds meer mensen besteden bewust aandacht aan de inrichting van de tuin en zijn hier ook steeds meer te vinden.

Helaas werkt het weer in Nederland en België niet altijd mee, maar desondanks is er niets lekkerder dan heerlijk in de buitenlucht vertoeven.Zoals gezegd wordt het “leven buiten” steeds populairder. Een overkapping of veranda, het aanleggen van een terras, het plaatsen van een buitenkeuken, het inrichten van een loungehoek en uiteenlopende tuindecoratie, meer en meer is men bezig van de tuin een plek te maken om plezier te hebben, te genieten en te ontspannen.

Ook luxe producten in de tuin worden steeds populairder. Hierbij kunt u denken aan een buitendouche of buiten sauna maar nog meer in trek zijn de buiten Jacuzzi’s en bubbelbaden. Deze luxe wordt steeds betaalbaarder en de keuze is enorm. Het is dus niet langer alleen voorbehouden aan de meer welvarenden onder ons, ook u kunt genieten van echte wellness in uw eigen tuin. En dit dan ook steeds meer Nederlanders en Belgen. 

Ontspanning en plezier speelt een belanrgijke rol in het buitenleven. Een uitermate geschikt product voor buiten is dan een buiten jacuzzi of buitenspa. De meeste mensen kennen deze baden als een bubbelbad, what’s in a name. Hoe je het beestje ook noemt, het blijft een verwarmd water bad met massagestralen en bubbels. Maar dat het gegarandeerde ontspanning biedt staat vast.

Een jacuzzi in de tuin is voor heel het gezin een uniek product. De meeste Jacuzzi’s bieden plaats aan 4/5 of zelfs 6 personen. U kunt er dus met uw partner, het gezin of met vrienden lekker van genieten. En dat is waar het buitenleven anno 2015 om draait: genieten!

http://www.sunspabenelux.nl