NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cursus zakelijk Duits

Cursus zakelijk Duits

 

Een cursus volgen is altijd een zinvolle bezigheid. Het verhogen van de eigen kwaliteit is altijd dient altijd een prioritijd te zijn voor medewerkers van elk bedrijf. Een buitenlandse taal leren is voor bedrijf die internationaal opereren altijd een must have. Maar waarom zakelijk Duits?

 

Zakelijk Duits

 

Een cursus zakelijk Duits is in Nederland geen overbodige luxe. Duitsland is voor Nederland het grootste export land. Geen land in de wereld waar zoveel handel mee wordt bedreven als Duitsland. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat de Duitsers onze buren zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook een groot land met veel industrie. De derde maar zeker niet onbelangrijke reden is dat er veel meer landen dan in Duitsland alleen Duits wordt gesproken. Hier zijn talloze voorbeelden van. Denk hierbij aan de Alpen landen en een stuk van Frankrijk en België. Ook in Luxemburg kan je met Duits uit de voeten. In het Oostblok ligt dit gevoeliger. Als Nederlander kan je in jezelf in Duits verstaanbaar maken echter is het wel verstandig om je afkomst goed aan te geven.

 

Maar er worden veel zaken gedaan in Duitsland, daarom is een cursus zakelijk Duits geen overbodige luxe!

 

Taaltraining

 

Een Taaltraining is niet eenvoudige cursus om te volgen. Tijdens een taaltraining zakelijk Duits wordt vooral diep in gegaan op de kwaliteit van het Duits. Er wordt een zijdelingse slag geslagen naar het vocabulaire die gebruikt wordt door doelgroep. Met andere woorden. Welke woorden zijn belangrijk in het vakgebied. De Taaltrainer leert u niet de naamvallen zoals op de middelbare school maar gaat dieper in op de taal. Hij of zij de taalbarrière te slechten tussen beide gesprekspartners. In het zakelijk Duits vertrouwen proberen te winnen van uw toekomstige klant. Dat is voor een ondernemer erg belangrijk. Natuurlijk kunnen beide partijen in het Engels zaken doen. Maar spreekt u de taal van uw klant, dan heeft een voorsprong op de concurrentie. Maar waar volgt u een cursus zakelijk Duits.

 

Machine

 

Er is een taaltraining bureau met 2 vestigingen. De hoofdvestiging is gevestigd in Groningen. Hier worden taalcursussen gegeven in veel verschillende talen en zijn de overige medewerkers gehuisvest om zaken als administratie marketing planning en dat soort zaken te regelen.

 

Rotterdam

 

Er is een taaltrainingbureau dat sinds kort een tweede vestiging in Rotterdam. Deze vestiging is een stuk kleiner dan in Groningen. Hier worden cursussen gegeven in een aantal talen. Denk hierbij aan de basis talen als Engels, Duits en Frans. Dozensluitmachine

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/