NSSK.NL
Image default
Bedrijven

VGZ contact telefoonnummer

U wilt vandaag nog met VGZ contact opnemen

Het kan soms lastig zijn om uw zorgverzekeraar te begrijpen. U leest over polissen, contracten en eigen risico. Het kan goed zijn dat u hier vragen over heeft. Hoe hoog is bijvoorbeeld uw eigen risico? Of welke contracten hebben wij met zorgverleners? En wordt u fysiotherapie nu wel of niet vergoed? Dit zijn vragen die u kunt vragen aan de klantenservice, door simpelweg met VGZ contact op te nemen. De klantenservice, genaamd VGZ contact, staat tijdens de openingstijden voor u klaar. Het telefoonnummer en de openingstijden kunt u dan ook op de bijbehorende website vinden.

VGZ contact vindt het belangrijk u verder te helpen

De klantenservice van VGZ contact legt zich erop toe om al uw zorggerelateerde vragen te beantwoorden. De belangrijkste eigenschappen daar bij zijn dat men efficiënt en correct werkt. Dit houdt in dat u nooit lang zult hoeven wachten op een antwoord. Andere competenties die het bedrijf onszelf aanmeet zijn bijvoorbeeld:

–          Integriteit. De klantenservice, namelijk VGZ contact, gaat bewust veilig met uw vertrouwelijke gegevens om.

–          Professionaliteit. Al de medewerkers hebben een houding die past bij hun positie, dat wil zeggen een professionele en bewuste attitude.

–          Precisie. De klantenservice geeft u alle informatie die u nodig heeft.

Zodoende is VGZ contact er met trots voor u.

Heeft u vragen over de polis?

Het kan vaak raadzaam zijn om eens online op de website te kijken. Als u bijvoorbeeld een vraagt heeft over de polis, dan kunt u ook zelf uw polis raadslagen op de website. De klantenservice van VGZ contact staat dan natuurlijk ook voor u klaar, maar soms bespaart het tijd en moeite om zelf eens rustig iets door te lezen. Daarnaast vindt u op de website een overzicht van belangrijke vragen die vaak gesteld worden.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/vgz-contact/