NSSK.NL
Image default
Hobby en vrije tijd

De geschikte trampoline voor in jou huis

Als je een trampoline gaat kopen zijn er heel veel dingen waar je op moet letten. Als eerst moet je bepalen welke grote je graag wilt. Hiernaast moet je kijken naar de vorm van de trampoline en naar de kleur van de trampoline. In dit artikel ga ik met jullie de mogelijkheden bekijken en een stukje advies geven zodat jij de juiste keuze maakt.

Als eerst ga ik het hebben over de vorm. De vorm kan bepaald worden door twee dingen. Als eerst gaat het om eigen smaak. Ten tweede speelt de grote en de vorm van je tuin een belangrijke rol. Als je een kleine en vierkante tuin hebt is het niet slim om er een ronde trampoline in te zitten. Je kan er beter voor een rechthoekige trampoline kiezen. Een rechthoekige trampoline is veiliger omdat niet alle energie naar het midden getrokken word. Als een bal op een ronde trampoline legt gaat ie naar het midden. Bij een rechthoekige trampoline is dit niet het geval. Om deze reden zijn professionele trampolines vaak rechthoekig. Rechthoekige trampolines zijn vaak ook duurder dan magic circle trampolines. De reden hiervoor is dat het meer frame in verwerkt zit.

Om het veilig te maken voor je kind zijn er eigenlijk twee dingen die je kan doen. Ook hier is het weer afhankelijk van de mogelijkheden die je tot je beschikking hebt. Als je een grote tuin hebt en een zachte ondergrond kan je ervoor kiezen om een ingraaf trampoline te plaatsen. Als je wederom een kleine tuin hebt en dus geen gat kan graven is het slim om een veiligheidsnet voor trampoline te plaatsen. Dit is net zorgt ervoor dat je niet van de trampoline af kan vallen. Hiernaast zorgt het ervoor dat er een heleboel leuke spellen ontstaan. Je kan bijvoorbeeld proberen de bal uit het net te laten stuiteren of het er juist in te krijgen.

https://www.trampolines.nl/