NSSK.NL
Image default
Hobby en vrije tijd

Ben jij al verslaafd aan Blossom Blast Saga?

Ben jij al verslaafd aan het nieuwe mobiele spelletje Blossom Blast Saga? Of heb je nog nooit van dit spel gehoord? Blossom Blast Saga is een nieuw spel van King en is een toevoeging aan het grote en leuke assortiment aan spellen die King al heeft uitgebracht. Iedereen kent inmiddels Candy Crush Saga al wel. Ook Papa Pear Saga, Farm Heroes Saga, Pet Rescue Saga en Bubble Witch Saga zijn inmiddels al niet meer weg te denken uit de lijst populaire mobiele games. Blossom Blast Saga is weer een nieuw spel en is in korte tijd al erg populair geworden. Bij dit spelvariant van King moet je diverse bloemknoppen van dezelfde kleur met elkaar combineren in een van de prachtige tuinen die je tijdens het spelen van het spel tegenkomt. Je moet de bloemknoppen steeds groter laten groeien zodat je meer punten scoort zodra de bloembollen geplukt worden. Pas wel op want voor je het weet ben je verslaafd.

Blossom Blast Saga spelen

Zoals hierboven al aangegeven, is het de bedoeling dat je 3 of meer bloemknoppen van dezelfde kleur met elkaar combineert zodat deze gaan groeien. Wanneer je dit doet, kun je een kettingreactie veroorzaken waarbij heel veel bloeiende bloemen weggespeeld kunnen worden. Wanneer de knoppen gaan trillen staat er helemaal iets leuks te gebeuren.

Zodra je een heel bloemperk wegspeelt, krijg je een ‘Awesome Blossom’. Pas wel op voor het onkruid in Blossom Blast Saga want dit kan voor onrust in je prachtige bloemenperk zorgen. Het draait allemaal om flowerpower. Kortom, hoe meer bloemen je kunt kweken, hoe beter.

Blossom Blast Saga spelen met je vrienden

Naast dat je het spel alleen kunt spelen op je mobiele telefoon of op andere mobiele apparaten, kun je ook met vrienden spelen. Zo kun je zien wie de hoogste score haalt en wie de beste tuinier is.

Blossom Blast Saga downloaden

Ben je van plan om het spel te gaan spelen? Dan kun je Blossom Blast Saga gratis downloaden. Je kunt er wel voor kiezen om bijvoorbeeld extra zetten of levens te kopen tijdens het spelen van het spel. Dit is natuurlijk helemaal aan jezelf. Pas op, het spel kan verslavend zijn. Toch spelen? Ga dan naar Blossomblast.nl en download dit populaire spelletje. Veel plezier!

http://blossomblast.nl/