NSSK.NL
Image default
Auto

Het gemak van een achteruitrijcamera

Ooit gehoord van een achteruitrijcamera voor transportwagens? Door middel van deze techniek voor voertuigen kunt u bij het manoeuvreren en parkeren de zone achter de auto in de gaten houden. Vooral bij grote wagens van bedrijven zoals transport en logistiek is dit een oplossing voor beter zicht. U krijg een beter overzicht van het achteruitrijden bij een snelheid onder de 20 kilometer per uur. De achteruitrijcamera zorgt naast meer zicht ook voor meer veiligheid, minder schade en minder stilstaand. Wat zijn nu de voordelen van een ingebouwde camera? Met een groter voertuig kunt u nu zelfverzekerder parkeren en manoeuvreren op krappe plaatsen. Ook zorgt het  simpel gezegd voor een meer overzichtelijke weergave van de omgeving om u heen.  

Bij de webshop van Zwitserland kunt u diverse camerasystemen kopen die voor een beter overzicht zorgen met daarnaast een snellere, veiligere en efficiëntere operatie. Ook voldoen al de camerasystemen die u op de website vindt, aan de wettelijke eisen en voorschriften. De camerasystemen die van Zwitserland aanbiedt zijn een scala aan achteruitrijcamera’s, dode hoek en frontzichtcamera’s voor zowel dag als nacht. Voor bijna iedere transport en logistiek bedrijfswagen is een geschikt systeem leverbaar.  

Het aanschaffen van diverse camerasystemen zijn dus zodanig handig voor grote transportwagens maar ook voor kleine auto’s, schepen, trailer, campers en caravans. Er is voor elk voertuig een op maat gemaakte kleurenmonitor. Hiermee kan je als chauffeur in één oogopslag inschatten wat er zich rondom het voertuig bevind. Bij van Zwitserland werken er professionele inbouwteams met gediplomeerde en gecertificeerde field engineers, die met gemak de camerasystemen in het voertuig kunnen bouwen.  

Wil je deskundig advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden, dan kan je ook bij van Zwitserland terecht. Zij zullen met u meedenken aan oplossingen en toepassingen voor uw transportwagens of normale autowagen. 

http://www.vanzwitserland.nl/