NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Raalte

Fotograaf Raalte

Sinds 2009 is er een nieuwe fotograaf in de gemeente Raalte actief. Vincent Hartman werkt vanuit zijn fotostudio in Heino. Wij kennen hem van enkele regionale uitgaven zoals HoezoHeino? en het inmiddels terziele, Roalter Wind. De van oorsprong uit Zwolle afkomstige fotograaf richt zich met name op de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen in de studio terecht voor exclusieve portretfotografie of kennismaking voor een unieke bruidsreportage.

Fotostudio Raalte

Fotostudio Vincent Hartman Fotografie is gespecialiseerd in reclame en bedrijfsfotografie, interieurfotografie en productfotografie. De studio heeft ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein, een ruime openslaande toegangsdeur voor grotere producten, en een aparte ruimte voor hairstyling en visagie. De fotostudio heeft een vaste rondwand waar binnen groepen tot ongeveer 15 personen gefotografeerd kunnen worden. Bij productfotografie en bij het fotograferen van mode op modellen kan de opdrachtgever live meekijken op een beeldscherm en kunnen de opnames gedetailleerd worden gecontroleerd in het bewerkingsprogramma. Voor kleinere producten is er een opname tafel aanwezig. Er kan vrijstaand gefotografeerd worden voor directe toepassing op websites en drukwerk. Ook is er een greenscreen zodat vrijstaand maken en achtergrond verwisselen door de vormgever een stuk eenvoudiger wordt.

Familiefoto’s

Bij familiefoto’s zijn de opname tarieven gelijk aan die van zakelijke opdrachtgevers, met dien verstande dat het nabewerkingstarief verwerkt is in de prijzen van de afdrukmogelijkheden. Geen ingewikkelde calculatie dus met aantal personen, aantal foto’s etc. Vincent Hartman Fotografie is dus niet noodzakelijkerwijs duurder, wel flexibeler.

Trouwreportage Bruidsreportage

De fotograaf is gewend aan het zorgvuldig uitwerken van een concept en voordat de huwelijksdag is aangebroken hebben er al diverse ontmoetingen plaatsgevonden. Hierdoor kan de fotograaf goed nadenken over de sfeer en eventuele lokaties en is zijn aanwezigheid op de dag vertrouwd. Natuurlijk garandeert de veelzijdigheid van de fotograaf dat de officiele momenten ook snel onopvallend en sfeervol worden vastgelegd.

Bij bruidsreportages wordt gewerkt met een aantal opties waarvan de prijs van te voren vaststaat. Er wordt niet volgfens een uurtarief gewerkt, dus als een eventueel avondprogramma iets langer duurt, blijft de prijs hetzelfde. Kwalitatief hoogstaande fotografie verdiend uiteraard plaats in de allerbeste albums op de markt verkrijgbaar en de afdrukken komen van het beste vaklab van Nederland.

Als u op zoek bent naar een creatieve trouwfotograaf op technisch en compositorisch hoogstaand niveau neemt dan eens contact op met Fotostudio Vincent Hartman Fotografie!

 

 

 

 

https://www.studiovhf.com/fotograaf-fotostudio-heino-raalte